Food engineering & ingredients.

Detaylı Bibliyografya
Önceki Başlık:Food engineering international.
Materyal Türü: Süreli
Baskı/Yayın Bilgisi: Sutton, Surrey [England]: Cahners Europe, 2000-
Konular:
Diğer Bilgiler
Baskı/Yayın Bilgisi:Vol. 25, no. 3 (June 2000)-
Diğer Bilgileri:Continues: Food engineering international. 1521-6004
Kütüphanede bulunan yıllar: v.25 (Jun-Oct.), v.26 (Apr.-Dec.) 2001, v.27 (Feb.-Jun) 2002, v.28 (Feb.-Dec.) 2003, v.29 (Feb.-Dec.) 2004, v.30 (Feb.-Dec.) 2005, v.31 (Feb.-Nov.) 2006, v.34 n.1-4 (2009), v.35 n.1-4 (2010), v.37 n.1-4 (2012), v.38
Fiziksel Özellikler:v.: ill.
Yayın Sıklığı:Bimonthly
ISSN:1471-2806