Food engineering & ingredients.
Önceki Başlık: | Food engineering international. |
---|---|
Materyal Türü: | Süreli |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Sutton, Surrey [England]:
Cahners Europe,
2000-
|
Konular: |
Baskı/Yayın Bilgisi: | Vol. 25, no. 3 (June 2000)- |
---|---|
Diğer Bilgileri: | Continues: Food engineering international. 1521-6004 Kütüphanede bulunan yıllar: v.25 (Jun-Oct.), v.26 (Apr.-Dec.) 2001, v.27 (Feb.-Jun) 2002, v.28 (Feb.-Dec.) 2003, v.29 (Feb.-Dec.) 2004, v.30 (Feb.-Dec.) 2005, v.31 (Feb.-Nov.) 2006, v.34 n.1-4 (2009), v.35 n.1-4 (2010), v.37 n.1-4 (2012), v.38 |
Fiziksel Özellikler: | v.: ill. |
Yayın Sıklığı: | Bimonthly |
ISSN: | 1471-2806 |