Food engineering & ingredients.
Önceki Başlık: | Food engineering international. |
---|---|
Materyal Türü: | Süreli |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Sutton, Surrey [England]:
Cahners Europe,
2000-
|
Konular: |
T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı
Yer Numarası: |
SURELI 2001 V.26 N.2-7
SURELI 2002 V.27 N.1-3 SURELI 2003 V.28 N.1-6 SURELI 2004 V.29 N.1-6 SURELI 2005 V.30 N.1-6 SURELI 2006 V.31 N.1-4 SURELI 2010 V.35 N.1-4 SURELI 2012 V.37 N.1-4 SURELI 2013 V.38 N.1-4 SURELI 2014 V.39 N.2-12 SURELI 2015 V.40 N.1-4 |
---|---|
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |
Kopya Bilgisi | On Shelf |