Süt ürünleri üretiminde starter kültür: özellik üretim kullanım /

Bibliographic Details
Main Author: Tekinşen, O. Cenap
Corporate Author: Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Other Authors: Atasever, Mustafa
Format: Book
Published: Konya: Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 1994.
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 56994
003 KOHA_MIRAKIL
008 120102s1994 turf 00010 tur
020 |a 9754480826 
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 338.17709561/TEK 
100 |a Tekinşen, O. Cenap 
245 |a Süt ürünleri üretiminde starter kültür: özellik üretim kullanım /  |c O. Cenap Tekinşen, Mustafa Atasever. 
260 |a Konya:  |b Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi,  |c 1994. 
300 |a vii, 150 s. :  |b res., şek., tab. 
504 |a Bibl. : s. 143-150 
650 |a Dairy products industry  |z Turkey 
650 |a Süt ürünleri sanayii  |z Türkiye 
700 |a Atasever, Mustafa 
710 |a Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 338_177095610000000_TEK_K  |7 0  |9 91332  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 2012-01-02  |e BAGIS  |o 338.17709561 TEK K  |p 0035200  |r 2012-01-02 00:00:00  |w 2012-01-02  |y BK 
999 |c 56994  |d 56994