İçeriği atla
Logo
  • Hoşgeldiniz,
  • Çıkış
  • Giriş
  • Dil
    • English
    • Türkçe
Gelişmiş
  • Rewport to the Government of T...
  • Alıntıla
  • E-posta Gönder
  • Yazdır
  • Kaydı İhraç Et
    • İhraç Et RefWorks
    • İhraç Et EndNoteWeb
    • İhraç Et EndNote
    • İhraç Et MARC
  • Kalıcı bağlantı
Rewport to the Government of Turkey on methods for the improvement of the quality of canned fruits and vegatables and on the training of cannery personnel.
QR Kod

Rewport to the Government of Turkey on methods for the improvement of the quality of canned fruits and vegatables and on the training of cannery personnel.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Swartz, K T
Materyal Türü: Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi: Rome, FAO, 1960.
Seri Bilgileri:FAO Expanded technical assistance program. report no.1231.
Konular:
Canning and preserving
Canning and preserving > industry and trade > Turkey
  • Erişim Bilgileri
  • Diğer Bilgiler
  • Benzer Materyaller
  • MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:31 p. 28 cm.

Benzer Materyaller

  • Report to the Government of Turkey on the processing of fish and establishment of a fish preservation and quality control laboratory.
    Yazar:: Vesterhus, R
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1959)
  • Gıda üretimi ve muhafazası teknolojileri / Editör: Fisun Gürsel Çelikel.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
  • Yaş sebze ve meyve muhafazası / Ed. : Tuncay Acıcan, Arzu Şen Aslım.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
  • Historic cities and sacred sites:cultural roots for urban futures. (Derl.): Ismail Serageldin, Ephim Shluger, Joan Martin-Brown.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
  • Birecik, Halfeti, Suruç, Bozova ilçeleri ile Rumkale'deki taşınmaz kültür varlıkları / yazarlar: Aynur Durukan ... (ve diğ.), editör: Aynur Durukan.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)

Arama Seçenekleri

  • Arama Geçmişi
  • Gelişmiş Arama

Diğer Aramalar

  • Tüm Kataloğu Listele
  • Alfabetik Listele
  • Kanalları Keşfedin
  • Rezerve Edilmiş Kurslar
  • Yeni Gelen Materyaller

Yardım

  • Arama Yardımı
  • Kütüphaneciye Sor
  • SSS