Food and globalization: consumption, markets and politics in the modern world /
Diğer Yazarlar: | Nützenadel, Alexander, Trentmann, Frank |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Oxford; New York:
Berg,
2008.
|
Seri Bilgileri: | Cultures of consumption series
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Slow food devrimi: Arcigola'dan Terra Madre'ye: yeni bir yaşam ve yemek kültürü / Carlo Petrini & Gigi Padovani; çeviri: Çağrı Ekiz.
Yazar:: Petrini, Carlo, 1949- -
Environmental impact of agro-food industry and food consumption / Edited by Charis M. Galanakis
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
The Oxford handbook of food, politics, and society / edited by Ronald J. Herring
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
The Oxford handbook of the economics of food consumption and policy / edited by Jayson L. Lusk, Jutta Roosen, and Jason F. Shogren
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
The development effectiveness of food aid: Does tying matter?
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)