THe lessons of wage and price controls the food sector. Edited By John T. Dunlop and Kenneth J. Fedor.
Yazar: | Dunlop, John T ed |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Fedor, Kenneth J joint ed |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cambridge, Mass.,
Harvard University Press,
1977.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
The economics of price and wage controls. Editors Karl Brunner and Allan H. Meltzer.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1976) -
Introductory food science: a background textbook for university studies in: food science domestic scxience, nutrition, dietetics, agriculture and related sciences, a link between sixth form and university. By D.B. Smith and A.H. Walters.
Yazar:: Smith, Donald Bailey
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967) - Food prices, nutrition, and the millenium development goals.
-
Türkiye'nin planlı dönemdeki fiyat hareketlerinin bir analizi.
Yazar:: Kandiller, Rıza
Baskı/Yayın Bilgisi: (1975) -
Tarım ve gıda ürünleri fiyatlarında yaşanan sorunlar ve öneriler. Yurdakul Saçlı, Taylan Kıymaz.
Yazar:: Saçlı, Yurdakul
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)