Supermarkets and the meat supply chain: the economic impact of food retail on farmers, processors and consumers.
Müşterek Yazar: | Organization for Economic Co-operation and Development (OECD) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Bunte, Frank, Vavra, Pavel, 1 |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Paris:
OECD,
2006.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
ALDI'nin başarı öyküsünün temel esasları / Dieter Brandes & Nils Brandes. çev. : Süleyman Sertkaya, Yayına Hazırlayan: Cemil Üzen.
Yazar:: Brandes, Dieter 1941-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Arrangement Regarding Bovine Meat: : The World Market For Bovine Meat (At 13 December 1984).
Baskı/Yayın Bilgisi: (1985) -
Meat Balances In OECD Countries 1980-1986.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988) - Meat balances In OECD member countries 1960 - 1973
-
The Livestock And Meat Market . 1984 And 1985. Vol.Iv.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986)