İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Prevention Of Post-Harvest Foo...
Alıntıla
E-posta Gönder
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
Kalıcı bağlantı
Prevention Of Post-Harvest Food Posses: : A Training Manual.
Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar:
UN
Materyal Türü:
Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi:
Rome:
UN.FAO,
1985.
Edisyon:
1. Edisyon
Seri Bilgileri:
FAO.Ts.10
Konular:
Gıda Depolarındaki Zararlılar
>
Kontrol
Gıda Depolarındaki Zararlılar
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
12 Sayfa
Bibliyografya:
Bibl.: S. 121
Benzer Materyaller
Gıda Kalite Kontrolu Ve Yasal Düzenlemeler / Mehmet Pala.
Yazar:: Pala, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992)
Essential Safety Requirements For Street-Vended Foods.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Gıda Sanayiimizin Ve Gıda Kalite Kontrolunun Gıda Mühendislerinden Beklentileri / Özgül Evranuz, Haluk Turgut.
Yazar:: Evranuz, Özgül
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
Gıda sanayinde kalite kontrol uygulamaları. (Haz.) Yücel Akova.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Expert Meeting On Scope And Conditions For Improved Use Of Food Aid For Development, Paris, 30Th-31Th March 1978: Food Aid For Development / Hartmut Schneider.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1978)