|
|
|
|
LEADER |
00000nam a22000007a 4500 |
001 |
75519 |
003 |
KOHA |
005 |
20230227124302.0 |
008 |
220819b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786052249338
|
040 |
|
|
|a TR-AnSBB
|b tur
|c TR-AnSBB
|
041 |
|
|
|a tur
|
082 |
|
|
|a 363.192 GID
|
111 |
|
|
|a Gıda ve Beslenme Sempozyumu (1'inci: 2019: Diyarbakır, Turkey)
|
245 |
1 |
0 |
|a 1. Gıda ve Beslenme Sempozyumu raporu:
|b "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" /
|c Editör: Kazım Şahin
|
260 |
|
|
|a Ankara:
|b TÜBA,
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 99 s. : fotoğ. , şek. , tab.
|
490 |
0 |
|
|a Türkiye Bilimler Akademisi Yayınları, TÜBA Raporları No: 30
|
504 |
|
|
|a Bibl. bölüm sonlarında
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|z Turkey
|v Congresses
|
650 |
0 |
0 |
|a Gıda maddeleri
|z Türkiye
|v Kongreler
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|z Turkey
|v Congresses
|
650 |
0 |
0 |
|a Beslenme
|z Türkiye
|v Kongreler
|
650 |
0 |
0 |
|a Poultry
|z Turkey
|v Congresses
|
650 |
0 |
0 |
|a Tavukçuluk
|z Türkiye
|v Kongreler
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairy products
|z Turkey
|v Congresses
|
650 |
0 |
0 |
|a Süt ürünleri
|z Türkiye
|v Kongreler
|
700 |
|
|
|a Şahin, Kazım
|
710 |
|
|
|a Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)
|
710 |
|
|
|a Turkish Academy of Sciences
|
942 |
|
|
|2 ddc
|c BK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 ddc
|4 0
|6 363_192000000000000_GID
|7 0
|9 134790
|a SBB
|b SBB
|c Kütüphane
|d 2022-08-19
|e BAGIS
|l 0
|o 363.192 GID
|p 0049501
|r 2022-08-19 00:00:00
|w 2022-08-19
|y BK
|
999 |
|
|
|c 75519
|d 75519
|