1. Gıda ve Beslenme Sempozyumu raporu: "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" /

Bibliographic Details
Corporate Authors: Gıda ve Beslenme Sempozyumu (1'inci: 2019: Diyarbakır, Turkey), Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA), Turkish Academy of Sciences
Other Authors: Şahin, Kazım
Format: Conference Proceeding
Language:Turkish
Published: Ankara: TÜBA, 2019
Series:Türkiye Bilimler Akademisi Yayınları, TÜBA Raporları No: 30
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 75519
003 KOHA
005 20230227124302.0
008 220819b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 |a 9786052249338 
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
041 |a tur 
082 |a 363.192 GID 
111 |a Gıda ve Beslenme Sempozyumu (1'inci: 2019: Diyarbakır, Turkey) 
245 1 0 |a 1. Gıda ve Beslenme Sempozyumu raporu:  |b "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" /  |c Editör: Kazım Şahin 
260 |a Ankara:  |b TÜBA,  |c 2019 
300 |a 99 s. : fotoğ. , şek. , tab. 
490 0 |a Türkiye Bilimler Akademisi Yayınları, TÜBA Raporları No: 30 
504 |a Bibl. bölüm sonlarında 
650 0 0 |a Food  |z Turkey  |v Congresses 
650 0 0 |a Gıda maddeleri  |z Türkiye  |v Kongreler 
650 0 0 |a Nutrition  |z Turkey  |v Congresses 
650 0 0 |a Beslenme  |z Türkiye  |v Kongreler 
650 0 0 |a Poultry  |z Turkey  |v Congresses 
650 0 0 |a Tavukçuluk  |z Türkiye  |v Kongreler 
650 0 0 |a Dairy products  |z Turkey  |v Congresses 
650 0 0 |a Süt ürünleri  |z Türkiye  |v Kongreler 
700 |a Şahin, Kazım 
710 |a Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 
710 |a Turkish Academy of Sciences 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 363_192000000000000_GID  |7 0  |9 134790  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 2022-08-19  |e BAGIS  |l 0  |o 363.192 GID  |p 0049501  |r 2022-08-19 00:00:00  |w 2022-08-19  |y BK 
999 |c 75519  |d 75519