TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu: "organik ürünler ve sağlık", 12-14 Ekim 2017: raporu /
Kurumsal yazarlar: | TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu (2017: Ankara, Turkey), Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Demirer, Taner, Şahin, Kazım |
Materyal Türü: | Konferans Sunumu |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
TÜBA,
2017
|
Seri Bilgileri: | Türkiye Bilimler Akademisi Yayınları, TÜBA Raporları No: 27
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmede organik tarım sektörü: sektörel stratejiler ve uygulamalar. / ed. İ. Hakkı Eraslan, Ferhat Şelli.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Organik tarım ürünleri dış pazar araştırması. (Haz.): Gülay Babadoğan, Dilek Koç.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
1. Gıda ve Beslenme Sempozyumu raporu: "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" / Editör: Kazım Şahin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Dünyada ve Türkiye'de ekolojik tarım ürünleri üretim ve ihracatı geliştirme olanakları.
Yazar:: Güzel, Tülay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi: sunulan bildiriler ( 12 - 14 Kasım 2015 ) / Editör: Şenol Yaprak
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)