TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu: "organik ürünler ve sağlık", 12-14 Ekim 2017: raporu /
Corporate Authors: | TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu (2017: Ankara, Turkey), Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) |
---|---|
Other Authors: | Demirer, Taner, Şahin, Kazım |
Format: | Conference Proceeding |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara:
TÜBA,
2017
|
Series: | Türkiye Bilimler Akademisi Yayınları, TÜBA Raporları No: 27
|
Subjects: |
Similar Items
-
Sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmede organik tarım sektörü: sektörel stratejiler ve uygulamalar. / ed. İ. Hakkı Eraslan, Ferhat Şelli.
Published: (2006) -
Organik tarım ürünleri dış pazar araştırması. (Haz.): Gülay Babadoğan, Dilek Koç.
Published: (2005) -
1. Gıda ve Beslenme Sempozyumu raporu: "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" / Editör: Kazım Şahin
Published: (2019) -
Dünyada ve Türkiye'de ekolojik tarım ürünleri üretim ve ihracatı geliştirme olanakları.
by: Güzel, Tülay
Published: (2001) -
6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi: sunulan bildiriler ( 12 - 14 Kasım 2015 ) / Editör: Şenol Yaprak
Published: (2016)