Soyanın İnsan Gıdası Olarak Önemi /
Yazar: | Aktan, Nihat |
---|---|
Müşterek Yazar: | Eü |
Diğer Yazarlar: | Bilgir, Bahriye |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir:
Ege Üniversitesi. Zf,
1982.
|
Edisyon: | 1. Edisyon |
Seri Bilgileri: | Eü.Zf.451
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
En Çok Konuşulan Ve Hakkında En Çok Yazılan Bitki Soya Fasulyesi İçin Fizibilite Etüdüne Hazırlık / Haz. M. C. Altınok.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Menemen Yöresi Sulu Koşullarında İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Soya Çeşitleri / Birgül Ersin.
Yazar:: Ersin, Birgül
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Soya Fasulyesinin Değerlendirilme Olanakları / Artemis Karaali, Jale Gökçen, Fügen Meydanoğlu.
Yazar:: Karaali, Artemis
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) - Soya / Taner Kumuk.
-
Improving soybean production in Turkey semi-final report (Project 2204).
Yazar:: Maltas, K. Jr