Soyanın İnsan Gıdası Olarak Önemi /
Main Author: | Aktan, Nihat |
---|---|
Corporate Author: | Eü |
Other Authors: | Bilgir, Bahriye |
Format: | Book |
Published: |
İzmir:
Ege Üniversitesi. Zf,
1982.
|
Edition: | 1. Edisyon |
Series: | Eü.Zf.451
|
Subjects: |
Similar Items
-
En Çok Konuşulan Ve Hakkında En Çok Yazılan Bitki Soya Fasulyesi İçin Fizibilite Etüdüne Hazırlık / Haz. M. C. Altınok.
Published: (1983) -
Menemen Yöresi Sulu Koşullarında İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Soya Çeşitleri / Birgül Ersin.
by: Ersin, Birgül
Published: (1982) -
Soya Fasulyesinin Değerlendirilme Olanakları / Artemis Karaali, Jale Gökçen, Fügen Meydanoğlu.
by: Karaali, Artemis
Published: (1984) - Soya / Taner Kumuk.
-
Improving soybean production in Turkey semi-final report (Project 2204).
by: Maltas, K. Jr