|
|
|
|
LEADER |
00000cam a2200000 4500 |
001 |
73464 |
003 |
KOHA_MIRAKIL |
008 |
980331 tur |
040 |
|
|
|a TR-AnSBB
|b tur
|c TR-AnSBB
|
082 |
|
|
|a 641.35655
|d AKT
|
100 |
|
|
|a Aktan, Nihat
|
245 |
|
|
|a Soyanın İnsan Gıdası Olarak Önemi /
|c Nihat Aktan, Bahriye Bilgir.
|
250 |
|
|
|a 1. Edisyon
|
260 |
|
|
|a İzmir:
|b Ege Üniversitesi. Zf,
|c 1982.
|
300 |
|
|
|a 0002 Sayfa
|
440 |
|
|
|a Eü.Zf.451
|
504 |
|
|
|a Bibl.: S. 27-28
|
650 |
|
|
|a Gıda Olarak Soya
|
650 |
|
|
|a Soya
|
700 |
|
|
|a Bilgir, Bahriye
|
710 |
|
|
|a Eü
|
942 |
|
|
|2 ddc
|c BK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 ddc
|4 0
|6 641_356550000000000_AKT_K_1
|7 0
|9 116716
|a SBB
|b SBB
|c Kütüphane
|d 1998-01-01
|e ISLEMDE
|o 641.35655 AKT K.1
|p 0010220
|r 2021-05-05 00:00:00
|w 1998-01-01
|y BK
|
999 |
|
|
|c 73464
|d 73464
|