Soyanın İnsan Gıdası Olarak Önemi /

Bibliographic Details
Main Author: Aktan, Nihat
Corporate Author:
Other Authors: Bilgir, Bahriye
Format: Book
Published: İzmir: Ege Üniversitesi. Zf, 1982.
Edition:1. Edisyon
Series:Eü.Zf.451
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 73464
003 KOHA_MIRAKIL
008 980331 tur
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 641.35655  |d AKT 
100 |a Aktan, Nihat 
245 |a Soyanın İnsan Gıdası Olarak Önemi /   |c Nihat Aktan, Bahriye Bilgir. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a İzmir:   |b Ege Üniversitesi. Zf,   |c 1982. 
300 |a 0002 Sayfa 
440 |a Eü.Zf.451 
504 |a Bibl.: S. 27-28 
650 |a Gıda Olarak Soya 
650 |a Soya 
700 |a Bilgir, Bahriye 
710 |a Eü 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 641_356550000000000_AKT_K_1  |7 0  |9 116716  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 641.35655 AKT K.1  |p 0010220  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
999 |c 73464  |d 73464