Türk Kültür Balıkçılığı İçin Yeni Bir Seçenek: : Somon /
Yazar: | Akın, Ülgen |
---|---|
Müşterek Yazar: | S.Y.K.B |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Sınai Yatırım Ve Kredi Bankası,
1992.
|
Edisyon: | 1. Edisyon |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Tarlabalıkçılığı Ve Pratik Sazan Üretimi / Atilla Alpbaz, Hikmet Hoşsucu.
Yazar:: Alpbaz, Atilla
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Salmon Balığı'Nın Kanalda Üretimi: :Meadow Çayı Yumurtlama Kanalı / Altan Acara.
Yazar:: Acara, Altan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991) -
Alabalık yetiştiriciliği. Vahdettin Kürüm, Yılmaz Emre, Musa Bayrak.
Yazar:: Kürüm, Vahdettin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Salmon balığı ve üretim tekniği / Hakkı Çakır, Savaş Mater.
Yazar:: Çakır, Hakkı
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Recent Advances In Aquaculture . C.2 / Der. James F. Muir, Ronald J. Roberts.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1985)