Türk Kültür Balıkçılığı İçin Yeni Bir Seçenek: : Somon /
Main Author: | Akın, Ülgen |
---|---|
Corporate Author: | S.Y.K.B |
Format: | Book |
Published: |
İstanbul:
Sınai Yatırım Ve Kredi Bankası,
1992.
|
Edition: | 1. Edisyon |
Subjects: |
Similar Items
-
Tarlabalıkçılığı Ve Pratik Sazan Üretimi / Atilla Alpbaz, Hikmet Hoşsucu.
by: Alpbaz, Atilla
Published: (1983) -
Salmon Balığı'Nın Kanalda Üretimi: :Meadow Çayı Yumurtlama Kanalı / Altan Acara.
by: Acara, Altan
Published: (1991) -
Alabalık yetiştiriciliği. Vahdettin Kürüm, Yılmaz Emre, Musa Bayrak.
by: Kürüm, Vahdettin
Published: (1998) -
Recent Advances In Aquaculture . C.2 / Der. James F. Muir, Ronald J. Roberts.
Published: (1985) -
Salmon balığı ve üretim tekniği / Hakkı Çakır, Savaş Mater.
by: Çakır, Hakkı
Published: (1993)