Toplu Gıda Tüketimi Yapılan Kuruluşlarda İnsangücü Verimliliğini Artırmaya Yönelik Beslenme Teknikleri.
Corporate Author: | M.P.M |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Ankara:
Milli Prodüktivite Merkezi,
1985.
|
Edition: | 1. Edisyon |
Series: | Mpm.325
|
Subjects: |
Similar Items
-
Emek Faktörünün Verimliliğini Artırma Açısından İşçilerin Yönetime Katılması Sorunu / Tunç Tayanç.
by: Tayanç, Tunç
Published: (1971) -
1984 Gıda Tüketimi ve Araştırması.
Published: (1987) -
Türkiye'De Gıda Maddeleri Üretimi Ve Beslenme.
Published: (1981) -
Beslenme eğitimi
by: Babalık, Naciye Esen -
Beslenme bilgi serisi / ed. : Turan Buzgan ... (ve diğ.).
Published: (2008)