Toplu Gıda Tüketimi Yapılan Kuruluşlarda İnsangücü Verimliliğini Artırmaya Yönelik Beslenme Teknikleri.

Bibliographic Details
Corporate Author: M.P.M
Format: Book
Published: Ankara: Milli Prodüktivite Merkezi, 1985.
Edition:1. Edisyon
Series:Mpm.325
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 71613
003 KOHA_MIRAKIL
008 980331 tur
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 363.8561  |d TOP 
245 |a Toplu Gıda Tüketimi Yapılan Kuruluşlarda İnsangücü Verimliliğini Artırmaya Yönelik Beslenme Teknikleri. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a Ankara:   |b Milli Prodüktivite Merkezi,   |c 1985. 
300 |a 0032 Sayfa 
440 |a Mpm.325 
504 |a Bibl. Bölüm Sonlarında 
650 |a Beslenme  |x Türkiye 
650 |a İş Verimliliği  |x Türkiye 
710 |a M.P.M. 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 363_856100000000000_TOP_K_1  |7 0  |9 113967  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 363.8561 TOP K.1  |p 0008227  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
999 |c 71613  |d 71613