Süt ve Et Fiyatları Başta Olmak Üzere Besin Maddelerinde Kalıcı Ucuzluk Sağlanabilmesi /

Bibliographic Details
Main Author: Erdoğan, Alptekin
Corporate Author: DPT
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: DPT, 1996.
Edition:1. Edisyon
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 68755
003 KOHA_MIRAKIL
005 20230227123404.0
008 980331 tur
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
041 |a tur 
082 |a 338.52 
100 |a Erdoğan, Alptekin 
245 |a Süt ve Et Fiyatları Başta Olmak Üzere Besin Maddelerinde Kalıcı Ucuzluk Sağlanabilmesi /   |c Alptekin Erdoğan. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a Ankara:   |b DPT,   |c 1996. 
300 |a 21 Sayfa 
650 |a Süt  |x Fiyatlar 
650 |a Et  |x Fiyatlar 
650 |a Fiyat Politikası 
710 |a DPT 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 338_520000000000000_ERD_K_1  |7 0  |9 109668  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 338.52 ERD K.1  |p 0005563  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 338_520000000000000_ERD_N_2  |7 0  |9 109669  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1999-02-25  |e ISLEMDE  |o 338.52 ERD N.2  |p 0013516  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1999-02-25  |y BK 
999 |c 68755  |d 68755