Türkiye'De Gıda Üretiminin Artırılması Ve Dışsatım Olanaklarının İrdelenmesi /
Yazar: | Turgut, Haluk |
---|---|
Müşterek Yazar: | TÜBİTAK |
Diğer Yazarlar: | Evranuz, Çetin, Evranuz, Özgül |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gebze:
TÜBİTAK.Mbeae,
1980.
|
Edisyon: | 1. Edisyon |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda Sanayiimizin Ve Gıda Kalite Kontrolunun Gıda Mühendislerinden Beklentileri / Özgül Evranuz, Haluk Turgut.
Yazar:: Evranuz, Özgül
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Kuru Ve Kurutulmuş Tarım Ürünlerinin Türk Ekonomisi İçindeki Yeri Ve Güneşte Kurutma Uygulamalarınınirdelenmesi / Özgül Evranuz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Gıda Maddelerinin Depolanması Ve Taşınması Simpozyumu: (Açış Konuşması) / Osman Tekinel.
Yazar:: Tekinel, Osman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Türkiye'De Gıda Maddeleri Üretimi Ve Beslenme.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1981) -
Gıda Sektör Kurulu Gıda Sempozyumu .Antalya, 31 Ekim - 2 Kasım 1993.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)