Gıda Sanayiimizin Ve Gıda Kalite Kontrolunun Gıda Mühendislerinden Beklentileri /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Evranuz, Özgül
Müşterek Yazar: TÜBİTAK
Diğer Yazarlar: Turgut, Haluk
Materyal Türü: Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi: Gebze: TÜBİTAK.Mbeae, 1984.
Edisyon:1. Edisyon
Seri Bilgileri:TÜBİTAK.Mbeae.Bgtb.75
Konular:

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı

Detaylı Erişim Bilgileri T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı
Yer Numarası: 338.47664 EVR K.1
338.47664 EVR N.2
Kopya Bilgisi On Shelf
Kopya Bilgisi On Shelf