Nutrition And Food Production In Turkey.

Bibliographic Details
Corporate Author: T.G.A.V
Format: Book
Published: Ankara: Türkiye Gelişme Araştirmalari Vakfi, 1983.
Edition:1. Edisyon
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 67871
003 KOHA_MIRAKIL
008 980331 eng
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 338.19561  |d NUT 
245 |a Nutrition And Food Production In Turkey. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a Ankara:   |b Türkiye Gelişme Araştirmalari Vakfi,   |c 1983. 
300 |a 185 Sayfa 
504 |a Bibl. Dipnotlar 
650 |a Beslenme  |x Türkiye 
710 |a T.G.A.V. 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 338_195610000000000_NUT_K_1  |7 0  |9 107811  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 338.19561 NUT K.1  |p 0004775  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
999 |c 67871  |d 67871