Essential Safety Requirements For Street-Vended Foods.

Bibliographic Details
Corporate Author: WHO
Format: Book
Published: Geneva: WHO, 1996.
Edition:1. Edisyon
Series:WHO.Fsı.
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 67858
003 KOHA_MIRAKIL
008 980331 eng
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 338.19  |d ESS 
245 |a Essential Safety Requirements For Street-Vended Foods. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a Geneva:   |b WHO,   |c 1996. 
300 |a 35 Sayfa 
440 |a WHO.Fsı. 
504 |a Bibl. Dipnotlar 
650 |a Gıda Bozulması 
650 |a Gıda Arzı 
710 |a WHO 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 338_190000000000000_ESS_K_1  |7 0  |9 107793  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 338.19 ESS K.1  |p 0004765  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
999 |c 67858  |d 67858