İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
The State Of Food And Agricult...
Alıntıla
E-posta Gönder
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
Kalıcı bağlantı
The State Of Food And Agriculture.
Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar:
FAO
Materyal Türü:
Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi:
Rome:
FAO,
1983.
Edisyon:
1. Edisyon
Konular:
Tarım
Gıda Arzı
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
221 Sayfa
Benzer Materyaller
The State Of Food And Agriculture 1967.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967)
OECD Programme on food, agriculture and fisheries.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Expert Meeting On Scope And Conditions For Improved Use Of Food Aid For Development, Paris, 30Th-31Th March 1978: Food Aid For Development / Hartmut Schneider.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1978)
Agriculture And The Consumer.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990)
Essential Safety Requirements For Street-Vended Foods.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)