Konserve Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: Kuru Meyvelerin İşlenmesi: Kuru İncir Kuru Üzüm raporu. ( 1. Müsvedde )
Format: | Book |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara:
DPT. ,
1966
|
Series: | İBYKP Hazırlık Çalışmaları. Gıda - İçki - Tütün
DPT. 456 - ÖİK. 67 |
Subjects: |
Similar Items
-
Sebze ve Meyve İşleme Sanayii
Published: (1976) -
Madde araştırmaları: I. Tütün, II. Kuru üzüm. / Ülkü Eğeci, Hikmet Çetin
by: Eğeci, Ülkü
Published: (1965) -
Sebze, Meyve, Balık İşleme Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: sert kabuklu meyvelerin işlenmesi raporu (Fındık). Birinci müsvedde
Published: (1966) -
Sebze, Meyve, Balık İşleme Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: Konserve Sanayii raporu. Birinci müsvedde
Published: (1966) -
Et ve Et Mamulleri Sanayii Özel İhtisas Komisyonu raporu. ( Birinci müsvedde )
Published: (1966)