Table of Contents:
  • c. 1. Özet ve sonuçlar. c. 2. Türkiye' de meyve sebze işleme sanayii. c. 3. Dış pazar. c. 4. Teknoloji sorunları. c. 5. - 1. Berrak meyva suları. c. 5. 1. Bölgesel şişeleme tesisi. c. 5. 1. Meyva konsantreleri, domates salçası, meyve ve sebze konserve kompleksi. c. 5. 1. Meyva pulpları. c. 5. 1. Sebze - meyve konserve tesisi. c. 5. 2. Manisa ili yapılabilirlik raporu. c. 5. 3. Artvin ili. c. 5. 4. Aydın ili. c. 5. 5. Balıkesir ili. c. 5. 6. Burdur ili. c. 5. 7. Çanakkale ili. c. 5. 8. Erzincan ili. c. 5. 9. Erzurum ili. c. 5. 10. Konya ili