Sebze, Meyve, Balık İşleme Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: Konserve Sanayii raporu. Birinci müsvedde
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
DPT. ,
1966
|
Seri Bilgileri: | İBYKP Hazırlık Çalışmaları. Gıda - İçki - Tütün
DPT. 483 - ÖİK. 80 |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Sebze ve Meyve İşleme Sanayii
Baskı/Yayın Bilgisi: (1976) -
Sebze - Meyve - Balık İşleme Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: Su Ürünleri İşleme Sanayii Komitesi Raporu
Baskı/Yayın Bilgisi: (1966) -
Sebze, Meyve, Balık İşleme Sanayii Özel İhtisas Komisyonu: sert kabuklu meyvelerin işlenmesi raporu (Fındık). Birinci müsvedde
Baskı/Yayın Bilgisi: (1966) -
[ Dokuma ve Giyim Eşyası Sanayii Özel İhtisas Komisyonu Rapor Taslağı ]
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971) -
Süt Mamülleri Sanayii Özel İhtisas Komisyonu raporu
Baskı/Yayın Bilgisi: (1966)