Slow food devrimi: Arcigola'dan Terra Madre'ye: yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Yazar: | Petrini, Carlo, 1949- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Padovani, Gigi, 1953-, Ekiz, Çağrı |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Edisyon: | 2. bsk. |
Seri Bilgileri: | Sürdürülebilir Yaşam Kitapları - 3
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food and globalization: consumption, markets and politics in the modern world / edited by Alexander Nützenadel and Frank Trentmann. English ed.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Baskı/Yayın Bilgisi: (1972) -
Thinking fast and slow / Daniel Kahneman.
Yazar:: Kahneman, Daniel
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Daha sağlıklı çocuk ve gençlik için ulusal okul yemek programı (ABD örneği).
Yazar:: Dumanlı, Recep
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Türkiye için bir planlama bibliyografyası / Cengiz Ekiz, Ali Somel.
Yazar:: Ekiz, Cengiz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)