Slow food devrimi: Arcigola'dan Terra Madre'ye: yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Main Author: | Petrini, Carlo, 1949- |
---|---|
Other Authors: | Padovani, Gigi, 1953-, Ekiz, Çağrı |
Format: | Book |
Language: | English |
Edition: | 2. bsk. |
Series: | Sürdürülebilir Yaşam Kitapları - 3
|
Subjects: |
Similar Items
-
Food and globalization: consumption, markets and politics in the modern world / edited by Alexander Nützenadel and Frank Trentmann. English ed.
Published: (2008) -
Published: (1972) -
Thinking fast and slow / Daniel Kahneman.
by: Kahneman, Daniel
Published: (2012) -
Daha sağlıklı çocuk ve gençlik için ulusal okul yemek programı (ABD örneği).
by: Dumanlı, Recep
Published: (2003) -
Türkiye için bir planlama bibliyografyası / Cengiz Ekiz, Ali Somel.
by: Ekiz, Cengiz
Published: (2008)