Salmon balığı ve üretim tekniği /
Yazar: | Çakır, Hakkı |
---|---|
Müşterek Yazar: | T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı. Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Diğer Yazarlar: | Mater, Savaş |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bodrum:
T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı,
1993.
|
Seri Bilgileri: | Seri A, yayın no: 10
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Salmon Balığı'Nın Kanalda Üretimi: :Meadow Çayı Yumurtlama Kanalı / Altan Acara.
Yazar:: Acara, Altan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991) -
Sağlıklı nesiller için balık: merak edilen sorular - kolay anlaşılır yanıtlar
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Tarlabalıkçılığı Ve Pratik Sazan Üretimi / Atilla Alpbaz, Hikmet Hoşsucu.
Yazar:: Alpbaz, Atilla
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Türk Kültür Balıkçılığı İçin Yeni Bir Seçenek: : Somon / Ülgen Akın.
Yazar:: Akın, Ülgen
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992) -
Alabalık yetiştiriciliği. Vahdettin Kürüm, Yılmaz Emre, Musa Bayrak.
Yazar:: Kürüm, Vahdettin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)