Gıdai kimya; gıda maddeleri, bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metobolizması.
Yazar: | Keskin, Halit |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul,
Sirketi Mürettibiye Basımevi,
1959.
|
Seri Bilgileri: | T.C. İstanbul Üniversitesi yayınlarından syı: 822, Fen Fakültesi, no.25
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda kontrolu ve mevzuatı.
Yazar:: Aydın, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1976) -
Kalite maliyetlerinin ölçümü: gıda söktöründe bir araştırma / Mine Ömürgönülşen
Yazar:: Ömürgönülşen, Mine
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Gıda üretimi ve muhafazası teknolojileri / Editör: Fisun Gürsel Çelikel.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Türk gıda sektörü görüş belgesi
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda güvenliği politikası / Haz. : Gökhan Kilit; Editör: Yağmur Bahar Polat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)