Gıdai kimya; gıda maddeleri, bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metobolizması.
Main Author: | Keskin, Halit |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
İstanbul,
Sirketi Mürettibiye Basımevi,
1959.
|
Series: | T.C. İstanbul Üniversitesi yayınlarından syı: 822, Fen Fakültesi, no.25
|
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda kontrolu ve mevzuatı.
by: Aydın, Mehmet
Published: (1976) -
Kalite maliyetlerinin ölçümü: gıda söktöründe bir araştırma / Mine Ömürgönülşen
by: Ömürgönülşen, Mine
Published: (2008) -
Gıda üretimi ve muhafazası teknolojileri / Editör: Fisun Gürsel Çelikel.
Published: (2006) -
Türk gıda sektörü görüş belgesi
Published: (2017) -
Gıda güvenliği politikası / Haz. : Gökhan Kilit; Editör: Yağmur Bahar Polat
Published: (2014)