Gıdai kimya; gıda maddeleri, bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metobolizması.

Bibliographic Details
Main Author: Keskin, Halit
Format: Book
Published: İstanbul, Sirketi Mürettibiye Basımevi, 1959.
Series:T.C. İstanbul Üniversitesi yayınlarından syı: 822, Fen Fakültesi, no.25
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 55412
003 KOHA_MIRAKIL
008 110608s1959 turf 00010 eng
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a E/543.1 KES 
100 |a Keskin, Halit 
245 |a Gıdai kimya; gıda maddeleri, bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metobolizması. 
260 |a İstanbul,   |b Sirketi Mürettibiye Basımevi,   |c 1959. 
300 |a 775 p. illus. 24 cm. 
440 |a T.C. İstanbul Üniversitesi yayınlarından syı: 822, Fen Fakültesi, no.25 
650 |a Food  |x Analysis 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 E_543_100000000000000_KES_K  |7 0  |9 89244  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 2011-06-08  |e SATINALMA  |o E 543.1 KES K.  |p 0033514  |r 2011-06-08 00:00:00  |w 2011-06-08  |y BK 
999 |c 55412  |d 55412