Türkiye'de tarım ve gıda: gelişmeler politikalar ve öneriler /
Müşterek Yazar: | Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Çakmak, Erol H., Akder, Halis |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
TÜSİAD,
2008.
|
Seri Bilgileri: | TÜSİAD yayın no: T/2008-05/459
|
Konular: | |
Online Erişim: | E-ERİŞİM |
Benzer Materyaller
-
Şekerin geleceği.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Avrupa Birliği'ne uyum açısından Türkiye'nin şeker üretim ve ticaret politikaları.
Yazar:: Aytüre, Selma
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Şekerin geleceği III. uluslararası şeker sempozyumu, 8-9 Mayıs 2014, Ankara, Turkey
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Süt üretiminde arz yönetimi / Çağla Yüksel Kaya Kuyululu.
Yazar:: Kuyululu, Çağla Yüksel Kaya
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Dünyada ve Türkiye'de süt hayvancılığı ve süt ürünleri sanayii (Haz.): Nevin Demirbaş, Cem Karagözlü, Necati Akbulut.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)