Ulusal gıda ve beslenme stratejisi çalışma grubu raporu. (Ulusal gıda ve beslenme eylem planı 1. aşama çalışması eki ile).
Müşterek Yazar: | Türkiye. Devlet Planlama Teşkilatı. İSKGM |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
DPT, İSKGM,
Mart 2003.
|
Seri Bilgileri: | DPT yayın no.2670
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ulusal gıda ve beslenme stratejisi çalışma grubu raporu.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Türkiye'De Gıda Maddeleri Üretimi Ve Beslenme.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1981) -
Türkiye Ulusal Gıda ve Beslenme Planlama Semineri, 24/28 Nisan 1978, Hacettepe Üniversitesi, Ankara: ulusal kalkınmada gıda ve beslenme stratejileri: FAO/WHO Beslenme Experler Komitesinin 9 sayılı raporu.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1978) -
Gıda Sanayiimizin Ve Gıda Kalite Kontrolunun Gıda Mühendislerinden Beklentileri / Özgül Evranuz, Haluk Turgut.
Yazar:: Evranuz, Özgül
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Gıda sanayinde kalite kontrol uygulamaları. (Haz.) Yücel Akova.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)