Science, ethics, and food:papers and proceedings of a colloquium.

Bibliographic Details
Corporate Author: Smithsonion Institution
Other Authors: LeMay, Brian W.J
Format: Book
Published: Washington: Smithsonian Institution Press, 1988.
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 45357
003 KOHA_MIRAKIL
008 020925s1988 usaf 00010 eng0
020 |a 0874746051 
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 363.8/SCI 
245 |a Science, ethics, and food:papers and proceedings of a colloquium.  |c (Derl.): Brian W. J. LeMay. 
260 |a Washington:  |b Smithsonian Institution Press,  |c 1988. 
300 |a 144s.  |b res., tab. 
504 |a Bibl.  |b bazı bölüm sonlarında. 
650 |a Gıda arzı 
650 |a Gıda sanayi ve ticareti  |b Ahlak ve Etik Yönü 
650 |a Tarımsal yenilikler 
700 |a LeMay, Brian W.J. 
710 |a Smithsonion Institution 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 363_800000000000000_SCI_K  |7 0  |9 72302  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 2002-09-25  |e ISLEMDE  |o 363.8 SCI K  |p 0018355  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 2002-09-25  |y BK 
999 |c 45357  |d 45357