İçeriği atla
Logo
  • Hoşgeldiniz,
  • Çıkış
  • Giriş
  • Dil
    • English
    • Türkçe
Gelişmiş
  • Meat Balances In OECD Countrie...
  • Alıntıla
  • E-posta Gönder
  • Yazdır
  • Kaydı İhraç Et
    • İhraç Et RefWorks
    • İhraç Et EndNoteWeb
    • İhraç Et EndNote
    • İhraç Et MARC
  • Kalıcı bağlantı
Meat Balances In OECD Countries 1980-1986.
QR Kod

Meat Balances In OECD Countries 1980-1986.

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: OECD
Materyal Türü: Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi: Paris: OECD, 1988.
Edisyon:1. Edisyon
Konular:
Et Sanayi Ve Ticareti > OECD Ülkeleri
  • Erişim Bilgileri
  • Diğer Bilgiler
  • Benzer Materyaller
  • MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:147 Sayfa

Benzer Materyaller

  • Meat balances In OECD member countries 1960 - 1973
  • Arrangement Regarding Bovine Meat: : The World Market For Bovine Meat (At 13 December 1984).
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1985)
  • The Livestock And Meat Market . 1984 And 1985. Vol.Iv.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1986)
  • Avrupa Topluluğu (At) Ve Türkiye'De Et Ve Et Sanayii Ürünlerinin Pazarlama Olanakları / Arslan Karabağlı.
    Yazar:: Karabağlı, Arslan
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1992)
  • Supermarkets and the meat supply chain: the economic impact of food retail on farmers, processors and consumers. Frank Bunle, Pavel Vavra.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)

Arama Seçenekleri

  • Arama Geçmişi
  • Gelişmiş Arama

Diğer Aramalar

  • Tüm Kataloğu Listele
  • Alfabetik Listele
  • Kanalları Keşfedin
  • Rezerve Edilmiş Kurslar
  • Yeni Gelen Materyaller

Yardım

  • Arama Yardımı
  • Kütüphaneciye Sor
  • SSS