Prevention Of Post-Harvest Food Posses: : A Training Manual.

Bibliographic Details
Corporate Author: UN
Format: Book
Published: Rome: UN.FAO, 1985.
Edition:1. Edisyon
Series:FAO.Ts.10
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 44107
003 KOHA_MIRAKIL
008 980331 eng
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 633.104  |d PRE 
245 |a Prevention Of Post-Harvest Food Posses:   |b : A Training Manual. 
250 |a 1. Edisyon 
260 |a Rome:   |b UN.FAO,   |c 1985. 
300 |a 12 Sayfa 
440 |a FAO.Ts.10 
504 |a Bibl.: S. 121 
650 |a Gıda Depolarındaki Zararlılar  |x Kontrol 
650 |a Gıda Depolarındaki Zararlılar 
710 |a UN 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 633_104000000000000_PRE_K_1  |7 0  |9 70195  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1998-01-01  |e ISLEMDE  |o 633.104 PRE K.1  |p 0010091  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1998-01-01  |y BK 
999 |c 44107  |d 44107