Meyve Ve Sebzelerin Endüstriyel Olarak Dondurulması /
Yazar: | Müftügil, Nezih |
---|---|
Müşterek Yazar: | TÜBİTAK |
Diğer Yazarlar: | Yiğit, Vural |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gebze:
TÜBİTAK.Mbeae,
1984.
|
Edisyon: | 1. Edisyon |
Seri Bilgileri: | TÜBİTAK.Mbeae.79
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Dondurulmuş Meyve-Sebze Endüstrisinde Hammadde Sorunları . Proje Ara Raporu / Nezih Müftügil.
Yazar:: Müftügil, Nezih
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Bazı Meyve Ve Sebzelerin Dondurmaya Uygunluğu Ve Depolama Sürecinde Meydana Gelen Değişmeler / Vural Yiğit.
Yazar:: Yiğit, Vural
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Dondurulmuş meyve ve sebze sektör araştırması. (Haz.). Gülay Babadoğan.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Türkiye'de dondurulmuş meyve ve sebze sanayinin yapısı ve gelişim eğilimi. Erdoğan Güneş, Gülşen Keskin.
Yazar:: GÜNEŞ, Erdoğan
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Havuç Ve Karnabahar'In Birer Çeşitlerinin Derin Dondurulması Üzerinde Çalışmalar / Nezih Müftügil.
Yazar:: Müftügil, Nezih
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)