Havuç Ve Karnabahar'In Birer Çeşitlerinin Derin Dondurulması Üzerinde Çalışmalar /
Main Author: | Müftügil, Nezih |
---|---|
Corporate Author: | TÜBİTAK |
Format: | Book |
Published: |
Gebze:
TÜBİTAK.Mbeae.Bgtb,
1984.
|
Edition: | 1. Edisyon |
Series: | TÜBİTAK.Mbeae.Bgtb.83
|
Subjects: |
Similar Items
-
Meyve Ve Sebzelerin Endüstriyel Olarak Dondurulması / Nezih Müftügil, Vural Yiğit.
by: Müftügil, Nezih
Published: (1984) -
Dondurulmuş Meyve-Sebze Endüstrisinde Hammadde Sorunları . Proje Ara Raporu / Nezih Müftügil.
by: Müftügil, Nezih
Published: (1984) -
Marmara Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Meyve Çeşitlerinin Dondurulmaya Elverişliliği (Proje Ara Raporu) / Nezih Müftügil, Vural Yiğit, S. Türkmen.
by: Müftügil, Nezih
Published: (1984) -
Bazı Meyve Ve Sebzelerin Dondurmaya Uygunluğu Ve Depolama Sürecinde Meydana Gelen Değişmeler / Vural Yiğit.
by: Yiğit, Vural
Published: (1982) -
Türkiye'de dondurulmuş meyve ve sebze sanayinin yapısı ve gelişim eğilimi. Erdoğan Güneş, Gülşen Keskin.
by: GÜNEŞ, Erdoğan
Published: (1999)