Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm.
Main Author: | Yaçıoğlu, Abdülkadir |
---|---|
Corporate Author: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | Book |
Published: |
İzmir:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1999.
|
Series: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayın no.536.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Kuru Ve Kurutulmuş Tarım Ürünlerinin Türk Ekonomisi İçindeki Yeri Ve Güneşte Kurutma Uygulamalarınınirdelenmesi / Özgül Evranuz.
Published: (1984) -
Meyve - sebze kurutma ve toz konsantre yapılabilirlik araştırması
Published: (1973) -
Marketing Improvement In The Developing World: : What Happens And What We Have Learned / J.C. Abbott.
by: Abbott, J.C
Published: (1986) -
Gıda Maddelerinin Depolanması Ve Taşınması Simpozyumu: (Açış Konuşması) / Osman Tekinel.
by: Tekinel, Osman
Published: (1982) -
Gıda Sektörü: Bitkisel Yağ, Et Ve Et Ürünleri, Meyve Sebze İşleme, Süt Ve Süt Ürünleri, Şeker Ve Şekerlimamuller, UN Ve Unlu Mamuller, Yem.
Published: (1996)