Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm.
Yazar: | Yaçıoğlu, Abdülkadir |
---|---|
Müşterek Yazar: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İzmir:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1999.
|
Seri Bilgileri: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayın no.536.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Kuru Ve Kurutulmuş Tarım Ürünlerinin Türk Ekonomisi İçindeki Yeri Ve Güneşte Kurutma Uygulamalarınınirdelenmesi / Özgül Evranuz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Meyve - sebze kurutma ve toz konsantre yapılabilirlik araştırması
Baskı/Yayın Bilgisi: (1973) -
Marketing Improvement In The Developing World: : What Happens And What We Have Learned / J.C. Abbott.
Yazar:: Abbott, J.C
Baskı/Yayın Bilgisi: (1986) -
Gıda Maddelerinin Depolanması Ve Taşınması Simpozyumu: (Açış Konuşması) / Osman Tekinel.
Yazar:: Tekinel, Osman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Gıda Sektörü: Bitkisel Yağ, Et Ve Et Ürünleri, Meyve Sebze İşleme, Süt Ve Süt Ürünleri, Şeker Ve Şekerlimamuller, UN Ve Unlu Mamuller, Yem.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)