Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm.

Bibliographic Details
Main Author: Yaçıoğlu, Abdülkadir
Corporate Author: Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Format: Book
Published: İzmir: Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1999.
Series:Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayın no.536.
Subjects:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 43428
003 KOHA_MIRAKIL
008 991108s1999 türf 00010 tür0
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a 664.0284/YAĞ 
100 |a Yaçıoğlu, Abdülkadir 
245 |a Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm. 
260 |a İzmir:  |b Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,  |c 1999. 
300 |a 348s.  |b şek., tab. 
440 |a Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayın no.536. 
504 |a Bibl.  |b s.329-348. 
650 |a Tarım ürünleri  |b Kurutma  |z Türkiye 
650 |a Gıda maddeleri  |b Kurutma  |z Türkiye 
710 |a Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 
942 |2 ddc  |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_028400000000000_YAĞ_K  |7 0  |9 69260  |a SBB  |b SBB  |c Kütüphane  |d 1999-11-08  |e ISLEMDE  |o 664.0284 YAĞ K  |p 0016630  |r 2021-05-05 00:00:00  |w 1999-11-08  |y BK 
999 |c 43428  |d 43428