Kuru Ve Kurutulmuş Tarım Ürünlerinin Türk Ekonomisi İçindeki Yeri Ve Güneşte Kurutma Uygulamalarınınirdelenmesi /
Müşterek Yazar: | TÜBİTAK |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Evranuz, Özgül |
Materyal Türü: | Kitap |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gebze:
TÜBİTAK.Mbeae,
1984.
|
Edisyon: | 1. Edisyon |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm.
Yazar:: Yaçıoğlu, Abdülkadir
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Meyve - sebze kurutma ve toz konsantre yapılabilirlik araştırması
Baskı/Yayın Bilgisi: (1973) -
Türkiye'De Gıda Üretiminin Artırılması Ve Dışsatım Olanaklarının İrdelenmesi / Haluk Turgut, Çetin Evranuz, Özgül Evranuz.
Yazar:: Turgut, Haluk
Baskı/Yayın Bilgisi: (1980) -
Gıda Maddelerinin Depolanması Ve Taşınması Simpozyumu: (Açış Konuşması) / Osman Tekinel.
Yazar:: Tekinel, Osman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Türkiye'de Gap bölgesinde dondurulmuş-kurutulmuş meyve-sebze sektörü.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)