Kuru Ve Kurutulmuş Tarım Ürünlerinin Türk Ekonomisi İçindeki Yeri Ve Güneşte Kurutma Uygulamalarınınirdelenmesi /
Corporate Author: | TÜBİTAK |
---|---|
Other Authors: | Evranuz, Özgül |
Format: | Book |
Published: |
Gebze:
TÜBİTAK.Mbeae,
1984.
|
Edition: | 1. Edisyon |
Subjects: |
Similar Items
-
Tarım ürünleri kurutma tekniği. 1.bsm.
by: Yaçıoğlu, Abdülkadir
Published: (1999) -
Meyve - sebze kurutma ve toz konsantre yapılabilirlik araştırması
Published: (1973) -
Türkiye'De Gıda Üretiminin Artırılması Ve Dışsatım Olanaklarının İrdelenmesi / Haluk Turgut, Çetin Evranuz, Özgül Evranuz.
by: Turgut, Haluk
Published: (1980) -
Gıda Maddelerinin Depolanması Ve Taşınması Simpozyumu: (Açış Konuşması) / Osman Tekinel.
by: Tekinel, Osman
Published: (1982) -
Türkiye'de Gap bölgesinde dondurulmuş-kurutulmuş meyve-sebze sektörü.
Published: (1999)